Om Oss

Skatås parkrun är en 5 km runda med tidtagning som går av stapeln varje vecka, lördag 09:30 i Evenemanget äger rum på Skatås Motionscentrum, Skatåsvägen 25, 41655 Göteborg. Det kostar INGENTING att delta. Det passar för löpare, oavsett nivå. Du tävlar inte mot andra, men det är en 5 km bana med tidtagning som kan vara precis det du vill att det skall vara, om det nu bara är på skoj eller som en del av en träningsprogram.

Det ger en möjlighet för alla i det lokala området, man eller kvinna, gammal eller ung, att träffas regelbundet och njuta av den fina parken och att på köpet vara fysiskt aktiv. Vi vill uppmuntra alla att jogga eller springa tillsammans oavsett förmåga — det här eventet är verkligen öppet för alla och det bästa är att det är helt GRATIS!

Det är lätt att delta — se bara till att registrera dig före din första parkrun. Det behöver du bara göra det en gång. Sen är det bara att ställa väckarklockan på lördagmorgon och se till att ta dig dit!

Café Skatåsmålet erbjuder kalla och varma måltider samt kakor och bakverk och flertal drycker.. Kanske prata om hur din parkrun gick just den dagen eller bara prata i allmänhet med andra löpare över en kopp kaffe och bli en viktig del av den här nya löpargemenskapen.

Så vare sig du är en alldeles färsk nybörjare som vill se till att komma igång med springandet eller en erfaren idrottare som vill använda parkrun som en del av ditt träningsprogram är du mycket välkommen att vara med.


EVENTSUPPORTERS