Om oss

Billdalsparken parkrun är ett GRATIS motionslopp på 5km som äger rum varje lördag vid 9:30am i Billdalsparken, Billdals Alle, Billdal, 42736. Det kostar inget att delta och alla är välkomna, oavsett ålder eller tidigare erfarenhet. Trots att det finns tidtagning är inte syftet att tävla mot andra, utan att få rundan att bli precis vad man vill att den ska bli – oavsett om man deltar för att träffa vänner, som del av ett träningsprogram eller för skojs skull.

Vi ger alla som vill möjlighet att, oavsett ålder, kön eller tidigare erfarenhet, träffas regelbundet och njuta av omgivningen samtidigt som man är fysiskt aktiv. Vi uppmuntrar deltagare att gå, jogga eller springa tillsammans och välkomnar alla att delta.

Det är enkelt att delta – se bara till att registrera dig innan ditt första parkrun. Du behöver endast registera dig en gång. Sedan måste du bara ställa väckarklockan inför lördagen och ta dig hit!

Systrarna Werners Café serverar ett urval av varma drycker, smörgåsar och kakor och de har en uteservering på sommaren.

Post Run Coffee

The Systrarna Werner Café serves a selection of hot drinks, sandwiches and cakes, and has an outside seating area for use when the weather allows. . Här kan du diskutera hur ditt parkrun gick eller vad du vill över en kopp kaffe eller te med de andra deltagarna. Det är ett enkelt och trevligt sätt att bli en del av vår gemenskap!

Oavsett om du är en nybörjare som vill komma igång med löpning eller en erfaren idrottare som vill göra parkrun till en del av ditt träningsprogram är du mycket välkommen att delta!