Observera att Kungsängen parkrun är inställt den 2021-02-27 – COVID-19 (Coronavirus)

Strul med resultaten – 28/4

Hej!
Tyvärr har vi haft ett litet problem med scanningen idag och vi har förlorat alla namn från resultatlistan. Vi har alla tider och placeringar så om du sprang idag och har koll på vilken tid och/eller placering du hade, maila oss (kungsangenoffice@parkrun.com) och ange ditt namn/nummer som står på streckkoden så kan vi uppdatera resultatlistan.
Ledsen för strul men sådant händer ibland.
Ha en fin Valborg allihopa.
mvh/Kungsängen parkrun team

 

Kungsängen parkrun, run report, event #19

I lördags genomförde vi parkrun nr 19 i Kungsängen. Det var också det andra efter uppehållet. 23 glada deltagare, varav 8 var kvinnor. Två första gångare och det slogs 7 personbästa. Det hade äntligen blivit vårväder och banan var i bra skick vilket visade sig med att det slogs 7 PB. Nu när vintern äntligen har släppt sitt grepp så ser vi fram emot många glada deltagere.
 
Hälsningar,
Nisse Karlsson,
Kungsängen parkrun

 

Kungsängen parkrun, run report, Event #16

Lördagens parkrun i Kungsängen samlade 10 st deltagare som tappert genomförde loppet. Banan var i överaskande fint skick och det fungerade bra för alla. Konkurrensen med OS-sändningarna med Kalla och det kalla vädret, 8 grader kallt, resulterade i att det bara var 10 st till start.
Av dessa 10 var 6 st kvinnor och 4 män. Ett personbästa slogs.
 
Nu kraftsamlar vi inför nästa lördag och hoppas att vädrets makter visar sig från sin bästa sida.
 
Välkomna på lördag,
team Kungsängen parkrun

 

Kungsängen parkrun, run report, Event #13

I lördags var det totalt 24 tappra som trotsade kylan och genomförde det 13:e parkrun i Kungsängen. Imponerande. Banan var överlag bra, lite halt på cykelvägen.
 
Det var 5 st förstagångare denna lördag, det tillkommer nya varje lördag vilket är fantastiskt. Den höga andelen kvinnor, i lördags 11 st, är mycket positivt.
Trots att de yttre förutsättningarna inte var toppenbra sattes två st Personal Best.
 
Väderprognosen för kommande vecka tyder på att vi får en del snö och minusgrader. Förhoppningsvis skall vi kunna genomföra njästa lördags parkrun som planerat.
 
Vi kommer under veckan att informera både på Facebook och via mail hur det utvecklas men vi hoppas på det bästa.
 
Välkomna på lördag kl 09:30 på den vanliga startplatsen,
team Kungsängen parkrun

 

Kungsängen parkrun, run report, event #12

I lördags genomfördes årets första parkrun i Kungsängen, 12 sedan starten.
 
P1010042
 
Det var 6 grader kallt och ett bra underlag att springa på. Kylan gjorde att de isfläckar som fanns blev sträva och i övrigt var banan bra.
 
P1010043
 
21 deltagare, varav 4 First Timers genomförde loppet och understöddes av 5 volontärer. Att banan fungerade utmärkt visade sig i att 4 st slog sina Personal Best.
 
P1010044
 
Vid alla 12 genomförda loppen har vi haft förstagångsdeltagare vilket vi hoppas skall ge resultat i ökat deltgarantal när helgerna nu tar slut.

⇐ Nyare inlägg