Kungsängen parkrun, run report, event #8

barnvagn kungsängen
I lördags samlades 23 st för att genomföra parkrun-rundan. Vädret var kyligt, bara någon grad över nollan. Banan var i det närmaste helt isfri och det var inga problem med underlaget. Att det var bra förhållanden för löpning visade sig genom att 10 st slog sina Personal Bests. Av de 23 som genomförde loppet var 10 st kvinnor samt att för första gången var det en löpare med barnvagn (se bilder). Två stycken förstagångare denna gång.
 
Tack till de fyra volontärer som gjorde loppet möjligt. Vill någon inte springa/gå av någon anledning (skada etc) går det utmärkt att anmäla sig som volontär och vara med i det härliga gäng som samlas varje lördag morgon.
 
Nästa lördag hoppas vi få se många glade samlas och springa/gå banan. Det börjar att lacka mot jul så det kan kanske bli någon överraskning på lördag.
 
Väl mött på lördag,
Nisse