Om Oss

Vallaskogen parkrun är en löprunda på 5 km som äger rum varje lördag kl. 09:30 i Rådmansgatan 11, 58246 Linköping. Det kostar INGENTING att delta och det passar alla, oavsett nivå. Du kommer inte att tävla mot andra, men det finns tidtagning, vilket gör att rundan kan bli precis det du vill att det skall vara, oavsett om det är för skojs skull eller som en del av ett träningsprogram.

Det ger en möjlighet för alla som vill, vare sig du är man eller kvinna, gammal eller ung, att regelbundet träffas, njuta av den fina banan och på köpet vara fysiskt aktiv. Vi vill uppmuntra alla att gå, jogga eller springa tillsammans, oavsett förmåga - det här eventet är verkligen öppet för alla och det allra bästa är att det är helt GRATIS!

Det är lätt att delta — se bara till att registrera dig före ditt första parkrun. Du behöver endast registera dig en gång. Sedan är det bara att se till att ställa väckarklockan så att den ringer på lördagsmorgonen och ta dig dit!

Varje vecka ta vi en efter-parkrun-fika på Dahlbergs café - häng gärna med oss!. Där kan du prata om hur ditt parkrun kändes eller bara i allmänhet prata med andra deltagare över en kopp kaffe och bli en viktig del av den här nya löpargemenskapen.

Så vare sig du är en nyböjare som vill se till att komma igång med löpningen eller en erfaren idrottare som vill använda parkrun som en del av ditt träningsprogram är du mycket välkommen att vara med.


  • Campushallen: